Facebook

Hartia pentru fast food, shaorma, sandwich, hamburger.

În ultimii ani a devenit extrem de popular (și plăcut Ü), consumul dar și petrecerea timpului la fast-food. Locații în care consumam produse exotice cu gusturi deosebite, printre care se numară shaorma, doner kebab, hamburger, pizza, sandwich, și care mai de care variatii. Din partea noastră nu suntem experți culinari (doar degustori), dar putem veni în sprijinul bucătarilor cu ambalajul cel mai potrivit pentru fiecare nevoie! Pentru servirea optimală a shaormei și a sandwichului e nevoie de un ambalaj flexibil, prietenos cu mediul, plăcut la atingere dar și la vedere. Din acest motiv oferim hartie cerată pe o parte, inobiliată cu polietilenă, ca să fie rezistentă la grăsimi și la umezeală. 
Un alt element tipic și caracteristic a majoritatea fast-foodurilor în ziua de astăzi este personalizarea propriilor ambalaje. Este o reclamă ieftină, eficientă, și este primul pas pentru realizarea conceptului de brand. Personalizarea până la 6 culori, echipă profesională, departamenent de proiectare și grafică cu mii de lucrari realizate!
Dimensiunea cea mai des folosită este de 25x37 cm, dar la cerințele voastre putem face orice dimensiune!
Pentru mai multe produse consultați site-ul nostru www.flexomatei.ro .
Puteți lua legătura cu personalul nostru pentru orice cerere de preț, monstre, sau consultație pe mail la flexomatei@yahoo.com sau telefonic la 0752 317 611 sau 0726 240 152.

Date de contact:

0752 317 611
0726 240 152
flexomatei@yahoo.com

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Postări populare de pe acest blog

Pungi din hârtie pentru brutării și produse de panificație

O scurta introducere